Despre noi

Bine ai venit la Excelens!

Elena Tanasila, optometrist, fondatoarea Excelens Iasi

Elena Tănăsilă


Sunt Elena Tănăsilă, fondatoarea Excelens, optometrist cu aviz de liberă practică și cu 23 de ani experiență în optică și optometrie.

Excelens înseamnă pasiune și excelență. Prescrierea corectă a dioptriilor reprezintă o responsabilitate mare pe care mi-o asum deoarece ține mult de acuratețea și sănătatea tuturor celor care calcă pragul opticii noastre.

Cunosc foarte bine atât din punct de vedere al specialistului, cât și din punct de vedere al pacientului, cât este de important să vezi clar, să nu te doară capul și să ai comfort general. Acest echilibru poate deveni cu ușurință instabil dacă porți ochelari cu dioptrii incorecte.

La Excelens găsești rame pentru ochelari de vedere, lentile, ochelari de soare și ceva în plus: o atmosferă deschisă și familiară în care primești răspuns avizat la absolut toate întrebările pe care le-ai putea avea legate de vederea ta.

Vino la Excelens, indiferent de buget și îți garantăm că ochii tăi vor beneficia de ochelarii corecți, pentru un maxim de confort și protecție.


Optică Optometrie Iași


Ne place să spunem că drumurile duc către centru sau, altfel zis, către mijlocul complexului eGros Iași, acolo unde pe culoarul verde, la J27, găsești Optica Excelens.
Vezi toate informațiile de contact

To top